Zasílání newsletteru

Zajímají tě novinky z e-shopu?

nakup na splatky

TOPlistgopay loga

 

 

 


Možno platit kartou na prodejně

  • 7.-18.10. - DOVOLENÁ
    Prodejna, eshop i servis zavřeno
  • dne 23.10. zavřeno (Dr.)
  • dne 31.10. zavřeno (Dr.)
  • Na dílnu pozastaven příjem
    - do dovolené plná kapacita dílny, řešíme pouze garanční prohlídky

otvírací doba motoshop kolín

facebook dalfos moto

muc-off bike cleaner

dalfos

 

 

 

 



  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost DALFOS s.r.o., se sídlem Libenice 44, 28002 Kolín, IČ 62966511, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 43644. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Doporučené přípravky nejen na motorky
04.10.2019 Novinky
Doporučené přípravky nejen na motorky
Rádi udržujeme naše stroje v pěkném stavu a proto testujeme přípravky, které prodáváme abychom mohli správně poradit zákazníkům. Tak co pro Vás máme? číst celé
Úspěchy TM Racing v závodní sezóně 2019
30.09.2019 Novinky
Úspěchy TM Racing v závodní sezóně 2019
I v roce 2019 se v závodech světové i evropské úrovně jezdcům na TM Racing velmi dařilo a zde je souhrn letošních největších úspěchů v seriálech. číst celé
První dojmy z WPB Race 190
První dojmy z WPB Race 190
Velkou novinkou letošního léta je od Stompu WPB Race 190, již zajíždíme a testujeme... číst celé
Proč nenabízíme čínské dětské čtyřkolky?
26.08.2019 Novinky
Proč nenabízíme čínské dětské čtyřkolky?
Již nějaký čas nenajdete v naší nabídce čínské čtyřkolky. Kdo uvažuje o koupi, může si přečíst naše zkušenosti. číst celé
Nepropásněte novinky, slevy a akce!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Motoshop

Jsme rodinná firma,

motocykly jsou náš koníček a proto jsme
se v roce 2010 rozhodli spustit e-shop a
prodejnu s vybavením pro motorkáře.
Snažíme se nabízet kvalitní produkty
a máme individuální přístup ke
každému zákazníkovi. V nabídce se
snažíme mít jen ověřené produkty!

S výběrem rádi poradíme...

Jsme autorizovaní dealeři
TM Racing, Stomp, WPB, DemonX, Betka, VVMX, MBW, HJC, Lazer, Modeka a další.

Otvírací doba

Prodejna motoshop:
Pondělí   11-19
Úterý      11-16
Středa     11-16
Čtvrtek    11-16
Pátek       11-18
Sobota     10-12

Ve státní svátky zavřeno.
Možno platit kartou na prodejně.

motoshop kolín

Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.