Zasílání newsletteru

Zajímají tě novinky z e-shopu?

nakup na splatky

TOPlistgopay loga

 

 

 


Možno platit kartou na prodejně

VYSTRAHA

  • novinky v motovybavení
  • 22.5. bude ZAVŘENO
  • příjem na servis od 20.5.
    (máme plnou kapacitu)

otvírací doba motoshop kolín

facebook dalfos moto

muc-off bike cleaner

dalfos


 

 



  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recenze pitbike

Recenze pitbike

Naše vlastní zkušenosti s pitbiky, které sbíráme už od roku 2010!

My pitbike nejen prodáváme, ale sami jezdíme a nabízíme i servis. Tyto recenze sepisujeme aby jsme Vám usnadnili výběr nového stroje.

Na trhu je velká spousta modelů a my se snažíme vybírat svým zákazníkům to nejlepší ve své ceně. Samozřejmě nejvíce můžeme doporučit pitbiky značky Stomp (WPB, DemonX), jejichž provedení, kvalita zpracování a funkčnost je nejlepší. Jsou dražší než přímo čínské modely, ale je to prostě znát kdo očekává od pitbike více. 
Levnější modely mají horší tlumiče, rámy ale také jsou určené jen pro hobby ježdění.
Pročtěte si recenze a nebo můžete kozultovat přímo s námi...

Nejnovější články
Recenze pitbike
13.03.2019
Recenze pitbike
Kaskadér Michal Mike Martínek s pitbike Stomp Z3-140R v motardu odjel první vystoupení na Motosalonu a co na tento stroj říká?
Recenze pitbike
25.02.2019
Recenze pitbike
Asi nejčastější dotaz na rozdíly mezi pitbiky a dirtbikem s motorem 250ccm. V tomto článku Vám to upřesníme!
Recenze pitbike
29.01.2019
Recenze pitbike
Stále častěji se nás ptáte na pitbike (dirtbiky) s motory 250ccm. V tomto článku přiblížíme jaké jsou.
Recenze pitbike
29.01.2019
Recenze pitbike
Spolehlivost a funkčnost ověřilo již desítky spokojených zákazníků!
Recenze pitbike
12.01.2019
Recenze pitbike
Zvažujete koupit pitbike s nejvýkonějším motorem Detroit 170, porovnáme modely WPB a DemonX
Recenze pitbike
26.12.2018
Recenze pitbike
Malý Motard pro velkou zábavu na asfaltu na okruhu nebo pro stunt
Recenze pitbike
25.12.2018
Recenze pitbike
Nový model Stomp superstomp 120R je nástupce velmi oblíbeného modelu Superstomp 125.
Recenze pitbike
22.12.2018
Recenze pitbike
Pitbike WPB Race patří mezi největší pitbike (dirtbike) na trhu. Vzhledem je velmi blízko velkým mx motorkám a je určen především pro dospělé jezdce. WPB spadá pod výrobce STOMP.
Recenze pitbike
21.12.2018
Recenze pitbike
Dlouho očekávaná novinka od Stompu je tu a jaká je?
Recenze pitbike
21.12.2018
Recenze pitbike
Na trhu několik let se objevuje pitbike Nitro NXD prime a i pod jinými názvy. Množící se dotazy zákazníků na něj nás přivedli k tomu napsat recenzi dle zkušeností našich a některých majitelů.
Recenze pitbike
13.12.2018
Recenze pitbike
Dirtbike Xmotos XB37 má už k velkým MX strojům blízko svou velikostí
Recenze pitbike
04.12.2018
Recenze pitbike
Model s rámem CRF110 prošel inovací a můžeme říci že mu pomohla. Dle nás je to nejlepší model ve své cenové třídě
Recenze pitbike
02.12.2018
Recenze pitbike
Výrobce Stomp z Anglie připravil i top model pro děti s automatem a pozvolným výkonem.
Recenze pitbike
01.12.2018
Recenze pitbike
Model Z3-140 je nástupcem oblíbené Z2-140 a přichází s kompletně novým zpracováním.
Recenze pitbike
01.12.2018
Recenze pitbike
Nový model pro rok 2018 je vylepšený čínský pitbike oproti nejvíce prodávanému pitbike SKY. Na tomto modelu najdeme celou řadu vylepšení a kvalitnější provedení.
Recenze pitbike
05.11.2018
Recenze pitbike
Stomp Z3 se dělá také v závodní verzi pro všechny, kteří chtějí využívat svého pita na plno!
Recenze pitbike
01.11.2018
Recenze pitbike
Velký divoch od Stompu s možností plastů s polepy RockStar
Recenze pitbike
11.10.2018
Recenze pitbike
Pitbike v poutavém designu ve stylu KTM s dravým motorem 140ccm.
Recenze pitbike
04.10.2018
Recenze pitbike
Pitbike pro děti na naučení jízdy a návyků řazení s poloautomatem.
Recenze pitbike
01.09.2018
Recenze pitbike
Dětský model s elektrickým startérem a automatem. Spolehlivý stroj pro dětské začátky v kvalitě Stomp!
Recenze pitbike
01.09.2018
Recenze pitbike
Nový dravý model s výkoným motorem 140ccm za zajímavou cenu.
Recenze pitbike
10.08.2018
Recenze pitbike
Tento nový model s dravým motorem YX160 patří k tomu nejlepší z přímé čínské produkce
Recenze pitbike
01.08.2018
Recenze pitbike
DemonX patří do rodiny STOMP a to zaručuje jeho kvalitu. Dravý design osloví všechny malé závodníky.
Recenze pitbike
01.02.2018
Recenze pitbike
Z vlastních zkušeností víme, že levné pitbiky jsou často málo kvalitní a nebo mají nízkou životnost. Platí to i u tohoto modelu?
Článků na stránku 99198297

Novinky z našeho blogu

Podporujeme Beáta Senohrábková - motogymkhana
16.05.2019 Novinky
Podporujeme Beáta Senohrábková - motogymkhana
Další pitbike Stomp Motard budete potkávat při závodech gymkhany s mladou slečnou Beátkou :) číst celé
Náhradní díly pro TM Racing
01.05.2019 Novinky
Náhradní díly pro TM Racing
Potřebujete náhradní díly pro TM Racing a nemůžete najít? Dokážeme sehnat téměř vše a přímo od výrobce TM Racing z Itálie! číst celé
Nákup na splátky online
26.04.2019 Novinky
Nákup na splátky online
Chcete pitbike na splátky? U nás máte možnost zakoupit s vyřízením online z pohodlí domova. číst celé
Montáž pitbike Stomp
Montáž pitbike Stomp
Pitbiky Stomp dodáváme vždy sestavené a připravené k jízdě v ceně motorky. Jak probíhá montáž? číst celé
Nepropásněte novinky, slevy a akce!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Motoshop

Jsme rodinná firma,

motocykly jsou náš koníček a proto jsme
se v roce 2010 rozhodli spustit e-shop a
prodejnu s vybavením pro motorkáře.
Snažíme se nabízet kvalitní produkty
a máme individuální přístup ke
každému zákazníkovi. V nabídce se
snažíme mít jen ověřené produkty!

S výběrem rádi poradíme...

Jsme autorizovaní dealeři
TM Racing, Stomp, WPB, DemonX, Betka, VVMX, MBW, HJC, Lazer, Modeka a další.

motoshop kolín

Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.