Newsletter
Nepropásněte akce, novinky a zajímavosti

gopay loga

 

motoshop dalfos

Možno platit kartou na prodejně

facebook dalfos moto

TOPlist

muc-off bike cleaner

 

dalfos

 



  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recenze pitbike

Recenze pitbike

Naše vlastní zkušenosti s pitbiky, které sbíráme už od roku 2010!

My pitbike nejen prodáváme, ale sami jezdíme a nabízíme i servis. Tyto recenze sepisujeme aby jsme Vám usnadnili výběr nového stroje.

Na trhu je velká spousta modelů a my se snažíme vybírat svým zákazníkům to nejlepší ve své ceně. Samozřejmě nejvíce můžeme doporučit pitbiky značky Stomp (WPB, DemonX), jejichž provedení, kvalita zpracování a funkčnost je nejlepší. Jsou dražší než přímo čínské modely, ale je to prostě znát kdo očekává od pitbike více. 
Levnější modely mají horší tlumiče, rámy ale také jsou určené jen pro hobby ježdění.
Pročtěte si recenze a nebo můžete kozultovat přímo s námi...

 

Nejnovější články
12.01.2019
Recenze pitbike
Zvažujete koupit pitbike s nejvýkonějším motorem Detroit 170, porovnáme modely WPB a DemonX
26.12.2018
Recenze pitbike
Malý Motard pro velkou zábavu na asfaltu na okruhu nebo pro stunt
25.12.2018
Recenze pitbike
Nový model Stomp superstomp 120R je nástupce velmi oblíbeného modelu Superstomp 125.
22.12.2018
Recenze pitbike
Pitbike WPB Race patří mezi největší pitbike (dirtbike) na trhu. Vzhledem je velmi blízko velkým mx motorkám a je určen především pro dospělé jezdce. WPB spadá pod výrobce STOMP.
21.12.2018
Recenze pitbike
Dlouho očekávaná novinka od Stompu je tu a jaká je?
21.12.2018
Recenze pitbike
Na trhu několik let se objevuje pitbike Nitro NXD prime a i pod jinými názvy. Množící se dotazy zákazníků na něj nás přivedli k tomu napsat recenzi dle zkušeností našich a některých majitelů.
13.12.2018
Recenze pitbike
Dirtbike Xmotos XB37 má už k velkým MX strojům blízko svou velikostí
04.12.2018
Recenze pitbike
Model s rámem CRF110 prošel inovací a můžeme říci že mu pomohla. Dle nás je to nejlepší model ve své cenové třídě
02.12.2018
Recenze pitbike
Výrobce Stomp z Anglie připravil i top model pro děti s automatem a pozvolným výkonem.
01.12.2018
Recenze pitbike
Model Z3-140 je nástupcem oblíbené Z2-140 a přichází s kompletně novým zpracováním.
01.12.2018
Recenze pitbike
Nový model pro rok 2018 je vylepšený čínský pitbike oproti nejvíce prodávanému pitbike SKY. Na tomto modelu najdeme celou řadu vylepšení a kvalitnější provedení.
05.11.2018
Recenze pitbike
Stomp Z3 se dělá také v závodní verzi pro všechny, kteří chtějí využívat svého pita na plno!
01.11.2018
Recenze pitbike
Velký divoch od Stompu s možností plastů s polepy RockStar
11.10.2018
Recenze pitbike
Pitbike v poutavém designu ve stylu KTM s dravým motorem 140ccm.
04.10.2018
Recenze pitbike
Pitbike pro děti na naučení jízdy a návyků řazení s poloautomatem.
01.09.2018
Recenze pitbike
Dětský model s elektrickým startérem a automatem. Spolehlivý stroj pro dětské začátky v kvalitě Stomp!
01.09.2018
Recenze pitbike
Nový dravý model s výkoným motorem 140ccm za zajímavou cenu.
10.08.2018
Recenze pitbike
Tento nový model s dravým motorem YX160 patří k tomu nejlepší z přímé čínské produkce
01.08.2018
Recenze pitbike
DemonX patří do rodiny STOMP a to zaručuje jeho kvalitu. Dravý design osloví všechny malé závodníky.
01.02.2018
Recenze pitbike
Z vlastních zkušeností víme, že levné pitbiky jsou často málo kvalitní a nebo mají nízkou životnost. Platí to i u tohoto modelu?
Článků na stránku 99198297
Novinky z našeho blogu
22.01.2019 Pitbike poradna
Výrobce pitbike Stomp z Anglie
Vše o výrobci pitbike Stomp se dozvíte v tomto článku číst celé
16.01.2019 Novinky
Yacco
Společnost YACCO je legendární, nejstarší francouzský výrobce olejů. Sídlo společnosti je v Paříži, zatímco moderní laboratoř a továrna v Normandii. J... číst celé
14.01.2019 Novinky
Podporujeme Aneta Sichrovská #19
Mladá závodnice v MX jezdící od svých sedmi let číst celé
12.01.2019 Recenze pitbike
Rozdíl mezi WPB 170 a DemonX 170 s motory Detroit
Zvažujete koupit pitbike s nejvýkonějším motorem Detroit 170, porovnáme modely WPB a DemonX číst celé
Nepropásněte novinky, slevy a akce!
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Motoshop

Jsme rodinná firma,

motocykly jsou náš koníček a proto jsme
v roce 2010 rozhodli spustit e-shop a
prodejnu s vybavením pro motorkáře.
Snažíme se nabízet kvalitní produkty
a máme individuální přístup ke
každému zákazníkovi.

S výběrem rádi poradíme...

motoshop kolín

Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.