Zasílání newsletteru

Zajímají tě novinky z e-shopu?

nakup na splatky

TOPlistgopay loga

 

 

 


Možno platit kartou na prodejně

 

PRODEJNA ZAVŘENA

Dle nařízení vlády 14.3. od 6:00 musí být uzavřeny maloobchodní prodejny kvůli Koronaviru.
Zákazníky prosíme nevolat pro otevření prodejny, nebudeme porušovat nařízení vlády.

Otvírací doba nyní neplatí!

PROVOZ E-SHOPU NEPŘERUŠEN - Expedujeme zásilky pouze z e-shopu PPL.

  • Nově prodej moto a skútrů
  • Údržba moto na sezónu
  • Připravujeme pneuservis

otvírací doba motoshop kolín

facebook dalfos moto

muc-off bike cleaner

dalfos

 

 

 

 



Ochrana osobních údajů e-shopu DALFOS MOTOSHOP
  1. Společnost DALFOS s.r.o., se sídlem Libenice 44, 28002 Kolín, IČ 62966511, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 43644. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno elektronicky. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel přepravy zásilek dopravce PPL CZ s.r.o., společnost se sídlem na adrese K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany
    • Poskytovatel přepravy zásilek dopravce Česká pošta, s.p., společnost se sídlem na adrese Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatel spotřebitelských úvěrů na splátky Cofidis s.r.o., společnost se sídlem Bucharova 1423/6,158 00, Praha 5
    • externí účetní Kamila Myšková, se sídlem Žižkova 383, 28002 Kolín

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    • Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese dalfosmoto@seznam.cz .

    • Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.dalfos-moto.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

    Novinky z našeho blogu

    Recenze pitbike WPB Race 190
    Recenze pitbike WPB Race 190
    V létě 2019 přišla na trh novinka od anglického stompu pod značkou WPB Race 190! Jaký to je stroj? číst celé
    AKCE: Připrav se na sezónu!
    23.03.2020 Novinky
    AKCE: Připrav se na sezónu!
    K nákupu 4l balení oleje Bel-Ray dostaneš ZDARMA olejový filtr pro svou motorku. číst celé
    SOUTĚŽ! Vyhraj bundu Difi v hodnotě 9000kč
    21.03.2020 Novinky
    SOUTĚŽ! Vyhraj bundu Difi v hodnotě 9000kč
    Připravili jsme super soutěž o top bundu na motorku! Stačí u nás nakoupit nad 1000kč. číst celé
    Recenze pitbike Stomp Z3-160
    Recenze pitbike Stomp Z3-160
    Stomp Z3-160 je takový další level po Z3-140 a od svého slabšího bráchy převzal skoro vše z jeho vlastností. číst celé
    Nepropásněte novinky, slevy a akce!
    Odhlásit odběr můžete kdykoliv

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
    Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

    Motoshop

    Jsme renomovaná rodinná firma,

    motocykly jsou náš koníček a proto jsme
    se v roce 2010 rozhodli spustit e-shop a
    prodejnu s vybavením pro motorkáře.
    Snažíme se nabízet kvalitní produkty
    a máme individuální přístup ke
    každému zákazníkovi. V nabídce se
    snažíme mít jen ověřené produkty!

    S výběrem rádi poradíme...

    Jsme autorizovaní dealeři
    TM Racing, Stomp, WPB, DemonX, PBS, MBW, HJC, Lazer, Modeka, Bel-Ray, Yacco, Unpass a další.

    Otvírací doba

    Prodejna motoshop:
    Pondělí   11-19
    Úterý      11-16
    Středa     11-16
    Čtvrtek    11-16
    Pátek       11-18
    Sobota     10-12

    Ve státní svátky zavřeno.
    Možno platit kartou na prodejně.

    motoshop kolín

    Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.